Konstiga saker!

När jag ska sova på kvällarna så lägger jag mej vänd mot väggen och bakom har jag då en tv skärm +dator skärm jag får en väldigt stark känsla av att nån iaktar mej från skärmarna!vad kan det vara fantasin eller att det är nån som iaktar mej jag har titta på en dokumetär där dom visar hur man kan se spöken på tv och datorskärmar stämmer det!

Hej! Den största sannolikheten är att du upplever just "strålning" som kommer från elektronisk apperatur, elektromagnetisk strålning. Många spökfenomen kan direkt härledas till detta. Det är bevisat att om den mänskliga hjärnan utsätts för denna strålning, framkallas ex. ljusa syner, känslan av att man svävar osv. Antagligen påverkas du av skärmarna… <br><br>/Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *