konstiga saker som händer

Hej jag vill berätta några konstiga saker som har hänt mig. Jag flyttade i början av vintras till ett nytt hus och nedervåningen var förskräcklig så i våras började vi renovera källaren. Efter att vi började renoveringen har skumma saker hänt. Jag känner mig ofta iakttagen och att jag inte är ensam, jag brukar ofta tro att min storebror kommer hem för jag hör en stor duns eller en dörr som smäller igen hårt. Men när jag går ner till nedervåningen är ingen hemma. Detta har hänt väldigt ofta men nu reagerar man int ens. Jag har berättat att det har hänt saker hemma för min bästa vän men hon verkade inte tro mig. För ca en månad sen var hon och jag hemma hos mig och lagade middag och kollade på film. När vi satt i soffan började ca 5 olika lampor skruvas upp och ner och vi blev skit rädda, och det fortsätter med kökslampan när vi sitter och äter mat. Det är många kompisar som har hört konstiga smällar från olika rum och blivit rädda. Men det konstigaste är att för några daqar sedan gick jag igenom bilder på min iphone och såg något konstigt.. En bild jag har tagit ute i skogen på min kompis ser jag i det högra hörnet så blir det suddigt och man ser en gul "trävägg" eller vad man ska kalla det som ser precis ut som mitt hus. Jag tycker detta är läskigt och förstår inte vad som händer. vad tror ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *