kontakt med far – Fråga besvarad 2014-01-21

Hej EeWeeM.
Jag undrar om min far som dog Oktober 2012 kan kontakta dig på något vis.
Om han kan det att han talar om vilka två föremål som var hans och står i min bokhylla.Tänker på döden nu och det är så illa så jag överväger självmord den dag min mor går vidare.Sitter här vid datorn med ont i magen av mina tankar på döden.
Och mitt hopp är att du som sagt kan tala om vilka dom två föremål som står i bokhyllan som var hans.Det behöver inte vara exakt bara jag på beskrivningen kan identifera den ena saken eller den andra.Då vet jag att det är värt att vänta på min tur.

★  Fråga besvarad 2014-01-21

Hej!

På grund av all den smärta jag känner från dig som människa och från din egen själ som genomgår en mycket tung och jobbig period i livet så känner jag att det inte riktigt  är den sortens bekräftelse du vill ha av mig som jag tänker ge dig eller som du ens behöver.

Och inte heller din farfar -som är den jag känner av…inte din far…vill hjälpa till det minsta lilla med att identifiera några föremål !däremot vill den äldre mannen som säjer sig vara din fars far att jag ska påminna dig om att inte fastna i melakoni  eller i det tillståndet som din far gärna hamnade i tider i sitt liv då han hade det tungt och svårt. 

Du har sett hur melakoni kan påverka människor i omgivning och hur det även påverkat dig som barn och genom ditt liv. Din farfars råd är att istället minnas det andra kring din far som är mer lättare  att smälta och mindre av tungsinne. Du är egentligen inte en tungsint person i grunden i din ande men du blir väldigt lätt påverkad av andras energier då du är en otrolig empatisk och en empat och drar till dig både tunga tankar av både levande och döda. 

Så snälla du…detta är inte du. Kan du förstå när jag skriver så här rakt upp och ner till dig utan att besvara din fråga.Kan du förstå när jag skriver. DETTA ÄR INTE DU. Var tog det glada inre barnet vägen? Var tog pojken och den unga mannen vägen som trodde på livet och framtiden? 

Jag känner att det är mycket viktigt att du förstår att allt detta tungsinne och denna smärta som du bär på är inte din. Inte bara din. Och detta är något som jag förstår genom din farfar att din far inte klarade av att hantera så bra dvs detta att känna av smärta från andra människor.

Så snälla du…min käraste vän…lyssna till din farfar och se om mina ord får något att vakna inom dig då du är så mycket mer än detta “meningslösa känslotillstånd av smärta o icke värde känsla” som du fastnat i.

Det är inte ditt. Du är en empat.

Se dig själv i spegeln och våga se dig själv i ögonen och se det jag ser…en klok människa…en empat som nästan gett upp…men inte helt…för det finns fortfarande ett frö där inne i dig som vill kämpa för sitt liv och nu säjer jag åt dig. VAKNA upp min vän!!!!

Kram

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 ~Some people think that to be strong is to never feel pain.

In reality…

the strongest people are the ones who feel it,understand it,and accept it. ~

~♥ ~

 ~People don´t always need advice.

Sometimes all they really need is a hand to hold, and ear to listen, and a heart to understand them ~

~♥ ~

 ~Before you diagnose yourself with depression or low self esteem,

first make sure you are not,in fact,surrounded by idiots…. ~

~♥ ~

1 Universe

9 Planets

204 Countries

809 Islands

7 Seas

and I had the privilege to meet you

~♥ ~

~☼Somedays you just have to create your own sunshine☼~

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *