Kommunicera med andar-Fråga besvarad 2014-01-23

Har sökt svar på google och andra sidor men hittar ingenting. Jag kan höra andar/spöken prata och i sällsynta fall sjunga. Problemet är att jag inte kan höra vad dom säger. Hur lär man sej detta?

Fråga besvarad 2014-01-23

      Frågan insänd den: 2013 -11-11

Jag hittade din insända fråga från mitten av november 2013 och känner att jag inte blir riktigt klok över hur du menar, men… om jag uppfattar dig rätt så upplever du att du kan höra andar och spöken tala med någon form av röst men ändå inte höra dem…men ibland kan du höra dem sjunga.

Hur vi uppfattar andar och spöken eller OM vi ens kan uppfatta dem beror på så många olika saker och också på oss själva och vilken slags personlighet vi har och möjligen ärvda gåvor med olika förstärkta sinnen som tex hörseln.

I ditt fall verkar det vara sinnet för hörseln som är den känsliga delen hos dig efter det du berättar och som du kan kultivera och utveckla för att kanske även kunna tyda VAD de säjer så det inte bara blir ett uppfattande eller en känsla av mummel och obegripligt nonsens ljud.

Men HUR vi med våra olika sinnen kan uppfatta andar är verkligen olika och det är faktiskt vanligt att inte ens medium verkligen kan HÖRA en ande eller ett spöke. Alltså det är inte så många som verkligen hör en röst antingen inne i sitt huvud eller utanför i ”rummet” beroende på om man kommunicerar mentalt tanke till tanke eller om man gör det med rösten ut i rummet utanför sin egen mentala hjärna och kropp. De jag känner som arbetar medialt föredrar att INTE höra röster i huvudet då det i längden kan upplevas för nära inpå och blir psykiskt påfrestande. För egen del så har jag valt att ibland låna ut min egen tankeröst till en ande så anden kan använda min tanke röst för att kommunicera.

Men allt detta med  hur man uppfattar röster i huvudet och hur och på vilket sätt man hör röster av andar och väsen …visst det går att förklara rent metafysiskt och kanske skulle vara intressant för vissa att läsa och det skulle kunna bli en hel del att tugga i… Ja om jag benade sönder ämnet i monekyler… 😉

Hur som helst så är det vanligaste att  den som är mediala uppfattar symboler, eller bilder och får som bildfrekvenser eller hör enstaka bokstäver för namn eller en sång eller ett ord som upprepas och sedan får den  som är medial att snabbt utan att lägga allt för mycket eget värde och tanke i det som man uppfattar…försöka förstå vad anden/spöket har förmedlat.  Och man kan kombinera med intryck som kommer via de andra sinnena för att få en mer helhetsbild av vad anden vill “säja”.

Om man har en förmåga eller en gåva och känner att man har ett sinne som är mer känsligt för det övernaturliga än de övriga sinnena och om man har intresse för andlighet och det övernaturliga så finns det alltid en möjlighet att söka sig till föreningar eller grupper där de har utbildningar eller kurser för hur man lär sig kontrollera och förfina sina mediala talanger.

Så istället för att lägga en massa tid på google och internet så kanske det skulle ge dig mer som människa om du sökte dig till människor eller en förening eller grupp där du bor som har andlig och medial inriktning och börja där…

Lycka till!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *