kontakt med mamma

Hej Jag undrar om jag kan välja att vara med min mamma på något sätt när båda är på andra sidan? Eller om man kan välja att pånyttfödas ihop? Du förstår att jag står min mamma så OERHÖRT nära och jag vet inte hur det skall gå till och leva utan henne om hon lämnar först. Jag tänker ofta på att man faktiskt aldrig mer få träffa sin mamma….herregud det är hemskt.Men så har man ju hört att man ses igen… gör man det och kan man välja att vara tilsammans sen? SNÄLLA,ge mig ett utförligt svar… hur det än låter. Tack så länge…. kram M

Hej M! Din fråga är svår att svara på och det finns lika många svar som det finns frågor men jag gör mitt bästa. Jag vill samtidigt säga att det jag skriver är min tro och det är upp till var och en att tro på vad man vill! Jag tror att när det är dax för dig att gå över så finns din mamma där för att möta dig och visa dig runt. Jag tror åxo att man mycket väl kan välja att återfödas tillsammans och jag ser inga hinder för detta. När det är dax att gå över till andra sidan så kommer de man mist att finnas där för att välkomna och stötta! Du är inte ensam om att känna såhär men du bör prata med någon då du inte mår bra av att känna så här! Du missar mycket positivt i livet om du tänker negativt! Hoppas du tycker svaret funkar för dig! Kram! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *