Kontrollera sina drömmar?

Hej! Jag heter Linda och är 13 år och jag skulle HEMSKT gärna vilja träffa en speciel person i mina drömmar och få göra saker med den personen, som ställa vissa frågor och få reda på mer om den personen. Jag har lyckats få fram och träffa den personen, men det blir aldrig riktigt som jag vill, han beter sig inte som han brukar bete sig. För att vara ärlig existerar han inte och har aldrig existerat i den "Verkliga" världen utan bara på Tv i en serie. Men i drömmar kan ju vad som helst hända eller hur? Så som rubriken säger, finns det ett sätt att få sina drömmar att bli precis som man vill eller åtminstone kunna kontrollera sig själv? Tack på förhand, Linda

Hej Linda! Att kontrollera drömmar är svårt men det lär inte vara helt omöjligt. Det enda jag kan tänka mig är att du fortsätter som du gjort och genom träning och envishet går det som du vill i drömmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *