Kryper längst ryggraden.

Hej! Ibland känner jag att det kryper längs ryggraden, att det är något omkring mig som påverkar mitt humör. T.ex. så bor min kille på ett halvgammalt litet ställe tillsammans med sin familj och där känner jag att det är obehagligt på vissa ställen. (dock inte i den nybyggda verkstan)

Hej Natalie! Det du beskriver brukar vara tecken på närvaro från antingen andar som inte varit och vänt,missnöjda naturväsen eller andra slags energier och väsen. Jag kan inte se vad det rör sig om här och nu men jag tycker nog du ska ta din "inre varning" på allvar,speciellt om det påverkar ditt humör. Innan du besöker stället kan du tänka skydd tex i form av att du har en fullständig ogenomtränglig bubbla omkring dig, gjord av Spegelglas som strålar av ljus och att all negativ energi studsar bort från dig när det stöter mot "spegelglaset". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *