Sv:sv: våran katt

Vad kul att veta att hon gör som våran katt, för hon är den enda katten vi har 🙂 Men man har ju såklart tidigare haft en till men som dog för ca 5-6 år sedan. Jag börjar undra om man såg honom för några år sedan i våran gamla lägenhet. Satt i soffan och tyckte genom ögonvrån se en kattrumpa med två brunsvarta ben och en lika yvig svans som våran katt har ( de är av norsk skogkatt ) och har funderat till och från om det kan ha varit Morris, som han då hette. Kan det ha varit han jag såg då? Ja, jag vet inte jag, jag tror det var kväll och man kan ju inbilla sig en masa saker då. Kan jag då ha sett honom då med lite av "seendet"? Om jag nu har sån del av förmåga så att jag kan se andar ibland? Något jag också har funderat på är också från våran gamla lägenhet. En kväll när man gick in till köket och kände jag en närvaro. Tror det kan ha varit en gammal hund som man saknar ibland extra mycket. En jättesnäll blandrastik. Kan du få fram om det var hon som överrakade mig då? För det kändes som hon och då började man prata med henne om man alltid brukade göra förr…. Jag kanske rabblar upp gamla frågor igen, men det allra första inlägget som du svarade måste väl ha försvunnit nu sen länge sedan i och med tanke på hur många du svarar varje dag. Men jag undrar vara lite mer utav alla händelser utav vår gamla lägenhet. En kväll när jag och sambon var ute på promenad och kom tillbaka så var lampan i vardagsrummet tänt, och jag hade för mig att man hade släckt den då innan man gick. Vem var det i så fall som tände? En annan dag i vår gamla lägenhet, fast under dagen, så kände man en trädoft komma någonstans bara medans man sitter vid datorn. Som doften som brukar vara på en del ikeasaker. Om det var en ande, vem var det då i så fall? En morgon i den här lägenheten nu som vi bor i så tyckte jag hörde nån ropa "Hallåå!" när man höll på att somna igen. Var det nån inbillning? Hur ska jag göra för att kunna höra Eriis röst? I förrgår så kände jag en duns i skallen när man var på väg att nicka till, var det hon som kanske bankade i skalle på mig en gång och tyckte att jag skulle gå och sova? Under dagen hade jag slagit i skallen nämligen lite grann i en lampa på ica 🙂 Nu en till gammal fråga ifrån det allra första frågebrevet. En höstkväll när jag, sambon och då vår inte så gamla son var och tände lite ljus på sambon kompis grav, så förutom den märkliga bilden man fick med ( har inte kunnat scanna in den än och skicka den till patrik, för att han i sin tur skicka den till dig ) utav nån ängellik figur, så var händelsen som hände i bilen. När man höll på att plocka in i vår förr bil så kände jag plötsligt bara hur en varm känsla kom nånstans bara sådär och in i magen. Var det kompisen? Och såg han mig i så fall som mottaglig och valde att hälsa och tacka för besöket genom mig? Jag vet, en massa nya frågor ifrån mig! 🙂 mvh/Linda

Hej Linda! Tyvär får jag inga länkar till dessa frågor.Vill du ha dem besvarade kan du försöka skicka in en ny "färskare" frågeställning! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *