Lauri älskade morfar

Jag vill så gärna ha svar om min morfar. Som ja funderat på i så många år. Hoppas du kan svara! De e så att min älskade morfar dog för 6 år sen. Han dog i thailand. Han var så älskad av oss o de va stor sorg när han dog. Nu undrar vi varför han inte tagit kontakt med oss. Eller har han det?? vi bara väntar på att få höra nått från vår älskade släkting o att han har det bra. Vi är rädda att han fastnat i thailand eller likande. Snälla försök o länka till honom. Lauri Jurmu heter han. tack så jätte mycket på förhand! kramar

Hej! Jag vet inte om det är rätt man jag får in men jag beskriver honom… En man i sina bästa år, skrattar mycket, solbränd,har en liten mustasch men jag vet inte om det var något han bara hade för tillfället. Mörkt hår med inslag av grått, glad, pratsam, pratar högt och med vida handrörelser. Är det han? Behöver veta innan jag går vidare. Skicka gärna första frågan så jag vet vad det gäller! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *