Svar på ditt svar om Tsar familjen :)

Fråga Hej! Först och främst! TUSEN TACK FÖR ATT DU SVARAR! Nu är de så här, jag undrar vem den rätte för mig är. Jag heter Sara, bor i Luleå och är 15 år gammal. Jag älskar hundar och spela innebandy, Utan någon anledning så är jag väldigt intresserad utav ryssland… Kan du se vem den rätta Killen är för mig? TUSEN TACK! Kram, Sara 🙂 >> Svar på frågan Hej Sara! Det som kommer upp är Tsarfamiljen i Ryssland men jag kan inte säga om du är släkt med dem eller en av dem men det känns nära. Får upp en bild på tsarfamiljen när jag läser din fråga. Din kärlek kommer om han inte har kommit än. Din sommar blir fin och du kommer att finna både kärlek och vänskap. Tack för dina ord! Kram! Hej igen! Jag känner igen mig i Tsarfamiljen, har funderat på om det kanske är så att jag kan ha något där ifrån,en del utav min släkt härstammar ifrån ryssland 🙂 Du hade rätt om min sommar! Jag har blivit kär och fått ett starkare band med mina vänner 🙂 Tusen tack för att du svarar, Ha en bra dag! 🙂

Hej! Härligt att läsa ditt brev! Lycka till nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *