Levde jag ett liv före detta?

Levde jag ett liv före detta? om va hette jag ? va jag framgångsrik? eller fattig? hur dog jag ?

Hej Zammy! Du var en man som kallades James Coocks(efternamnet är svårt att stava korrekt) och levde på flera olika ställen i världen bla på nya zeeland även om du hade dina rötter i whales och arbetade bla som lärare men även ägnade dig åt forskning i bla matte och fysik. Du hade klasser och höll föreläsningar och reste ibland till andra länder med båt. Du dog en naturlig död i 83års åldern efter ett långt innehålls rikt liv.Du dog på 1930talet(1933). Du var rätt exentrisk och tyckte om att vara själv pga din forskning då du ansåg att "matematik var vacker konst". Men du hade många vänner i olika delar av vänner. Jag ser dock inte att du var gift eller hade barn men ändå "flera kvinnor". Du kanske borde söka på internet och se om du kan hitta någon information om någon sådan person från den tiden med just fysik och matematik som arbets/forskningsområde. Du var alltid klädd i grå kostym. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *