levt ett annat liv

Hej jag är en kvinna på 39 år och jag undra om du kan se om jag hade ett liv före detta.När jag vad ca 8år drömde jag att jag vad en adelskvinna som flydde med en annan kvinna från något med häst och vangn. Kan detta bara ha varit en dröm eller sant? jag hade en klänning från 1700 eller 1800 talet, i min dröm fins det en plats också och den platsen har jag åkt förbi många gånger efter den drömen så den fins ju. hoppas du kan svara tack i förhand.kram jenn.

Hej Jenn! Vad gäller tidigare liv är det svårt att tyda endel gånger. Det känns som om du var en kammarjungfru till en adelsdam och att hon flydde och du flydde med henne och jag tror det berodde på något hot från någon krigsmakt. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *