Lite hjälp på vägen.

Hej. Jag har dejtat en kille i lite mer än en månad. allt har funkat jätte bra. han bor visserligen 27 mil ifrån mig. men jobbar med järnväg så vi träffades när han jobbade i närheten av min ort. och vi fastnade för varandra totalt. så han bodde hos mig i ca 3 veckor.sen åkte han hem och började jobba i stockholm, och vi hade kontakt första veckan där och allt var som vanligt. Men för 2 veckor sedan så slutade han höra av sig. slutade svara på sms och samtal.. varför?? kan du se något om det? för jag förstår inte varför en människa kan säga att han tycker om mig för att seda nonchalera mig totalt. som ja inte finns. Min framtid gällande kärlek och familj ser så hopplös ut att ja funderar på att ge upp totalt.. kan du se någonting inom en snar framtid att det kommer ändras? att "den rätta" dyker upp..just nu känns de som om ja kommer vara singel resten av mitt liv.. Tack på förhand..

Hej! Det ser ut som om din järnvägskille hittat någon annan men jag hoppas jag har fel men försök få kontakt med honom för att kunna göra ett ev avslut. Du blir inte singel hela livet men nu är du inte ditt rätta, glada jag och du skickar ut negativa vibbar som tyvärr kan skrämma mer än locka. Se till att få ett ev avslut med din nuvarande- eller ett nytt liv- och du kommer att kunna ta tag i dig själv och må bättre vilket gör att du drar till dig killar och en av dem är den rätte men vem han är känner endast du. Ge inte upp kärleken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *