Lite info och frågor

Tjena tjena igen. Detta kommer antagligen bli långt 🙂 Anledningen till att du kanske uppfattade mig vara lite "tillplattad" efter ditt svar är på grund av ett par grejjer. Inte för att de skrämde mig vid det tillfället då jag förstod att de hade ilsknat till. Men det gav lite respekt och känslan att något var fel. Jag har aldrig sett någon avfyra en pilbåge i den hastigheten, eller för den delen allt det andra som jag såg vid det tillfället. Gjort är gjort, och jag gör nog aldrig om det. Man lär så länge man lever. Det som skrämde mig något var biverkningarna efter det att jag lovat att inte störa dem. Kanske för att de var misstänksamma på mig. 1. Vill ogärna bli tvingad att flytta ifrån huset. Kände ibland obehag. 2. Kändes om någonting tog mig på huvudet på nätterna , en kall, men samtidigt en len/varm känsla något som påminner om känslan av liniment. Egentligen inget direkt som kändes hotfullt, men mycket otäckt då man inte visste vad det var. 3. Kändes som någon tryckte mig i ryggen under sängen. 4. Synproblem (ren tillfällighet kanske. Rätt skall vara rätt, detta hade kanske inget med dessa att göra, utan var kanske slumpen) 5. Vetskapen om att det fanns en svartalv i närheten. 6. Ville inte att du skulle störa dem, då det kanske skulle gå ut över mig, visste inte/vet ännu inte om det är ok att fråga dig om olika saker. (Du är lite av en vägledare för mig…) 7. Efterssom jag inte hör dem, hur får jag då reda på när jag gör något fel innan det är för sent. 8. Hade många tankar rörande naturväsen, nästan för många. Idag upplever jag inga problem längre av det jag nämnt, bortsett ifrån ett mindre synfel. Angående var jag står idag när det gäller paranormala saker.. Jag känner att jag står inför ett jättesvårt val. På ena sidan har jag då rädslan att göra dessa väsen arga, då jag faktiskt vill hålla mig på god fot med dessa. Rädsla för att "råka" ta hem någonting omedvetet finns där. På andra sidan finns en önskan eller strävan att utforska det som varit dolt för mig/andra. Att hålla mig ifrån spökan och andar/andra naturväsen har inte varit lätt. Jag önskar att det varit så lätt som en på och av knapp. Exempelvis Jag var på en liten resa i Paris med mina svärföräldrar i förra veckan, och vi fotade en hel del. Jag slutade ta kort redan efter andra dagen. Efter ett besök i Notre dame, där jag fick med en blå skimmrande figur, och vad jag misstänkte några andar. Min mening var INTE att ta kort efter dessa utan på kyrkan. Samtidigt när jag fått klart för mig vad jag fått på bild, Kände jag både spänning och ett litet obehag, Jag hade ju lovat att sluta ta kort på dem. Jag bestämde mig då för att radera alla mina bilder i kameran, då jag faktiskt hade lovat dem att inte ta några bilder på dem. Ett par nätter senare i Paris drömmer jag om vad jag tror är ett naturväsen. Jag ser ett grönt ansikte, med skägg, jag hinner inte se ögonen, eller kroppen (eller kommer inte ihåg om jag såg dem, för jag vaknade med ett ryck.. eller rättare sagt tvingade mig till att vakna) rädslan att "råka" ta kontakt med fel typer av väsen eller fria andar finns där, och jag vet inte varför de dras till mig. Anden och de naturväsen som finns i trädgården är ju bundna till tomten, så det var ju helt andra andar och naturväsen. När det gäller just det paranormala befinner jag mig i ett litet limbo, då jag inte riktigt vet vad som är tillåtet (för de naturväsen som finns här), eller för den saken vad som är ont eller gott. Innan jag flyttade hit till huset har jag alltid levt efter att det inte finns något gott eller ont. Det är bara olika sidor av samma mynt, men jag har ändrat inställning till det där efter flytten Du sa i ett av dina svar till mig att "ledaren är en svartalf" För mig (som antagligen inte förstår särskilt mycket 😀 ) är en svartalv en ond mäktig alv av jordelementet (motsvarigheten är väl en ljusalv). Vad gör då en svartalv på de godas sida??? Kan du förstå att jag blir lite förvirrad Jag tänkte försöka mig på att spå, men är inte säker, är rädd att människor/andar som jag länkar till skulle få för sig att besöka tomten, och på så vis är vi tillbaka på samma ruta som innan med ilskna naturväsen. Vilket är bäst.. Kort eller pendel. Jag har alltid haft en liten dragning till vissa typer av djur.. Känns som jag ibland förstår dem, kanske det där är något för mig, då jag har nästintill orädda ekorrar och fåglar på tomten. När jag var yngre sysslade jag med naturmedicin. Och det har jag funderat på att uppta till våren med örter och sådant. Detta borde kanske inte vara något problem, men är igentligen inget paranormalt. 🙂 Sedan jar jag varit nyfiken på det där med att förflytta sig i medvetandet UKU tror jag det heter.. men där är jag väldigt osäker igen.. Vad /hur skulle de naturväsen uppfatta mig då? antagligen som en inkräktare. Kanske inte den bästa ideén kanske slutligen en fråga om energier Fråga om energier…. Goda energier = Ljusa färger (vit) Onda energier = mörka färger (svart) Jag anser mig varken vara ljus eller mörk.. Kan man anse sig vara grå??

Hej Svenne! Ja det märks sannerligen att du funderar och tänker mycket och även ifrågasätter dig själv och dina val och det ser jag som ett sundhetstecken. Jag upplever att det lugnat ner sig hemma hos dig och att tillvaron handlar om ömsesidigrespekt.Det ska du ha kredit för! Det du behöver göra skillnad på är din egen andlighet och intressen för det övernaturliga och de som finns på din tomt därför att de till hör inte dig. Men jag förstår din osäkerhet och ditt dilemma.Att du inte vill göra ngt galet som retar upp dem.Men egentligen handlar det ju bara om att du ska lämna just dem ifred både i tanke och handling och gör du det har du ju fritt att göra vad du vill. Tex med fotograferingen.Var det inte bara dem på din tomt du skulle lämna ifred?Du lovade väl inte att sluta fotografera andra på andra platser? Vad gäller ont-gott mörker och ljus så är det verkligen förvirrande för många. Vad många glömmer bort är att allt fyller ett syfte.Utan ont skulle vi inte lära oss vad gott är och vise verca.Ibland kan det vara så att även sk "mörka väsen" används och tjänar Ljusa väsen för att fylla vissa syften. Och bara för att svartalven är svartalv och har kunskap om mörker och lever i Lilliths jordiska svärer behöver det inte handla om onska. Det vi kallar ont behöver inte vara ont efter deras lagar. Jag menar vad är då onska:Räven som fångar en söt liten ankunge till sina rävungar.Vem ska man tycka synd om? Rävungen som vill ha mat eller ankungen som blir mat???Lite så får man tänka när det gäller naturväsen. Mörka,Ljusa.Alla fyller de ett syfte som vi som människor hårddrar som ont eller gott men enligt deras lagar som följer moder jord fungerar inte det tänket. Jag tycker mycket väl att du borde kan spå och läsa naturmedecin utan att känna oro och lika så göra astralresor som jag antar att du menar. Ja, man kan vara sk grå.Men det betyder att man egentligen varken tagit ställning eller gjort några aktiva val i vem man är eller var man står.Det brukar få konsekvenser i längden.Men väldigt många är sk grå. Ett boktips för dig att läsa om du är intresserad av detta är "Livsredskap" av Sylvia Browne som finns att beställa som pocket för ca60kr. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *