Lite saker som hänt mig,

Tänkte börja om en grej jag ofta funderat på vad det var. När jag var kring 10 år bodde vi i en lägenhet som hade planlösningen att mellan storrummet och köket fanns bara en spaljeväg. Iallafall satt jag och min mor och tittade på tv en dag och plötsligt blev det precis som en kamerablixt bara någon centimeter framför spisen. Både jag och min mor såg det och jag hittar inga logiska flrklaringar på det. För det fanns inget fönster åt det hållet. Iallafall på just den platsen var det det ända som hände och inget mer där. Däremot när jag flyttade själv då jag var 17 fram till då jag var 24 dåjag flyttade från lägenheten upplevde jag rätt ofta att täcket blev som tungt nästan som att det blev övertryck på det och det kändes nästan som att någon strök mig på armen ovanpå täcket liksom att saker kunde oförklarligt ramla ned bara sådär. Och även om inte det har upprepats sen jag flyttade länner jag mig ibland iaktagen i den lägenhet jag bor nu. En annan kuslig grej var att när jag gick i gymnasiet hade vi två killar i klassen som hade en varsin tvilingsyster. Iallafall hade jag en naggande känsla om att något skulle hända någon av dem genom hela gymnasiet. I April 2011 omkom ena av de killarna och hans flickvän när deras dusch blev strömförande i Thailand. Kan detta ha något samband med den känsla jag hade? Sedan tror jag även att jag är iallafall delvis empat då jag brukar kunna känna av om någon mår dåligt utan att äns titta på personen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *