Livet och sjukdom

Hej jag har några frågor jag vill ställa. 1. Kommer jag få jobb snart? 2. Hur ser min hälsa ut? 3. Hur ser min mans hälsa ut? 4. Kommer jag o min man hålla ihop länge? 5. Hur ser hälsan och framtiden ut för min mamma som är sjuk? 6. Sen har jag en fråga om min pappa som gick bort pgav alkohol om han finns här hos oss och behöver hjälp och förlåtelse för att kunna gå vidare. Och till sist kommer vi kunna få stadig ekonomi snart så vi slipper o oroa oss jämt och att jag stressar o mår dåligt pgav det. Tack för snabb svar.

Hej! 1.Du kommer att få jobb och det ser ut som om det är i sommar som kan leda till mer. 2.Jag är ingen läkare så jag kan inte svara på det tyvärr men för mig ser det bra ut. 3.Detsamma som ovan. 4.Ser inget annat än att ni håller ihop länge:) 5. Detsamma som 2, 3. 6. Han har kommit över och han vet vad han gjort men det han behöver är förlåtelse av er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *