Ljud i källaren.

Hej. Mitt hus är 65 år gammalt dvs från 1942 och varje gång jag ska ner i källaren o sova så känner jag att någon står och kollar på mig, och min kompis sa själv att han sa att en liten pojke sitter o gråter i källaren och ibland smäller med saker, och jag har inte sett denna pojken men jag har hört tydliga duns o dunkande i ytterdörren, Jag undrar om det kan vara någon ande som kanske inte har fått komma iväg till det rätta stället? / Emma

Hej Emma! Jag kan inte uppfatta någon ande men det kan ändå vara så att det finns och gömmer sig för mitt seende. Vad du kan göra är att tända en rökelse av salvia för att rena rummet du sover i och be Fader Vår för att få det lugnare.Du kan även be om hjälp att en Helig Rätmätig Ljusängel tex Ärkeängeln Mikael visar den eventuella anden till andra sidan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *