ljud, monster och drömmar.

hej jag har varigt med om konstiga saker i mitt liv, som jag inte kan beskriva.tex 1. jag gick på skolgården ocg så hörde jag att en kille i min klass ropade. när jag gick fram och frågade vad han ville så sa han att han inte hadde ropat. 2.en natt när jag var 5-6 år så vet jag inte om jag vaknade. men jag såg att på min byrå stog det ett illgrön troll med lysrosa men och armar och stirrade på mig. jag gick till pappa som kom men då var "det" borta… 3.jag har drömt flera konstiga drömmar som jag på senare tid har drömt igen. samma sak och händelse men jag vet i drömmen "om jeg gör si så händer det och omjag gör så så händer det här" snälla svara varför det händet sådanna saker här…

Hejsan!<br><br> 1. Kan du ha hört fel?<br> 2. Du sov och drömde fortfarande!<br> 3. Dina drömmar är helt normala och förekommer för alla människor på ett eller annat vis. Du har inget att vara orolig för!<br>/ Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *