Ljudet av små tassar

Min före detta och jag bodde i ett hus innan vi separerade. Under tiden vi bodde där fick jag överta en liten Chihuahua av min syster. Den lilla underbara hunden hette Stina. Hon var ljuset i mitt liv och jag älskade henne så mycket. När min före detta och jag separerade flyttade jag och Stina in till Tranås och han bodde kvar i huset. I maj år 2007 var jag tvungen att ta bort min lilla prinsessa för hade livmoderinflammation och hon var så gammal. Hon skulle fyllt 16 år i augusti samma år. När jag senare pratade med mitt ex i telefon ,sa han att han kunde höra Stinas små kvicka och smattrande steg ännu i huset. Jag vet att hon trivdes jättebra där. Hon och jag var så gott som aldrig ifrån varandra. Till slut sålde mitt ex huset till några som han kände lite grann. Igår förmiddag pratade jag med honom i telefon och han berättade att de som bor i huset nu kan höra hur Stina springer omkring där fortfarande. Min lilla ängel kan inte släppa huset utan har återvänt dit, dock inte i fysisk form. Jag blir rörd av att höra detta för det är ett tecken på att hon verkligen trivdes där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *