Är det min mor ?

Hej! Jag tror att alla människor har guider, det känns som min guide är min avlidna mamma. Kan du se om det är hon eller någon annan? vänliga hälsningar inga

Hej Inga! Om du läst den intervju jag svarat på som finns på startsidan så förklarar jag ingående detta med guider och hurvida avlidna släktingar brukar vara sk "guider" eller inte. Jag kan förstå om du pga din saknad väldigt gärna skulle vilja att din mamma var din guide,men så fungerar det inte i den "andliga världen".(mer än i sällsynta fall) Jag uppfattar dock att din mor lämnar spår av energi efter sig, runt dig vilket jag tolkar som att hon brukar besöka dig från andra sidan och finnas vid din sida vid vissa tillfällen. Det finns spår av mycket omsorg och omtanke runt dig.Någon bryr sig väldigt mycket om dig.Men denna någon är inte bara din mor utan du har en guide snett framför dig! på vänstra sidan som är den som följer dig i detta liv.(den jag känner av här och nu)Du har liksom alla andra säkert 1-4guider.Men det är nu denne jag uppfattar. Denna guide är inte villig att framträda fullt synlig för mig här och nu men jag uppfattar att denne är en kvinna och står en bit utanför din aura därför att hon inte vill vara "påträngande". Nu när du blivit medvetande gjord om henne kanske du kan rikta henne uppmärksamhet och se om du känner en tydligare närvaro."Känn in henne". Om du återkommer senare kan jag "med lite tur" få henne att framträda och ge mer information och sitt namn. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *