Lyftande armar-vem räddade mig?

Hej, Jag har en fråga om vad som hände en dag vid en olycka som inträffade mig. Det var jag och min kompis som var ute och red, vi skulle ta en genväg genom åkern och plötsligt blev min häst rädd för något och stack upp i galopp, och bockade av mig. Jag flög av hästen men när jag flög i luften så kändes det som om någon tog imot mig. när jag landade så kom jag rakt på en sten med hakan före, men det kunde ha gåt mkt värre till, ett cm till så kunnde det ha tagit halsen och naken,efter fallet så rullade jag över så att jag kom jämte stenen istället utan att jag gjorde något. Idagsläget mår jag toppen! vad tror du vem det va? Skulle bli glad över ett svar! MVH Linn

Hej Linn! Jag får berättat följande: När ni var ute och red så reagerade din häst kraftigt på en främmande energi den stötte på som den blev rädd för,samma energi insåg vad som höll på hända och ville absolut inte vara skyldig till en olycka då det inte hade varit meningen att hästen skulle bli skrämd(Denne var själv inte beredd på mötet).Samma energi som skrämde hästen räddade dig från att skadas värre i olyckan än du nu gjorde. Denna energi var någon form av naturväsen av en ung manlig alv. Det var också antagligen både första och sista gången du stöter på denne. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *