Släkting som hälsar på eller tillfälligheter?

En släkting till mig dog på sin födelsedag för ca 10 år sedan. släktingen hade berättat att att hon skulle komma tillbaka som en fågel för att hälsa på oss. En dag kom en fågel med endast ett ben hoppandes på gräsmattan (släktingen hade fått ett ben amputerat) en annan gång satt en fågel och iaktog mig från altanen under en hel långhelg när mina föräldrar var bortresta. När de kom hem och min pappa såg den flög den iväg och kom inte tillbaka. Kan du se vem det var och om det betydde något? Under bodelningen efter släktingen blev det lite småbråk över en sak som en person var missnöjd med att få, då gick kroken till taklampan som hängde över saken sönder och krossade den. Var detta en tillfällighet? Dessa frågor har jag funderat mycket över de senaste tio åren och skulle gärna vilja ha lite svar! Kan du se vem det var och om personen fortfarande är ömkring oss?

Hej Ida! Jag ska svara lika kort som svaret jag själv får. I båda fallen stämmer din egna misstanke och känsla! Det handlar inte om tillfälligheter utan om hur anhöriga från andra sidan "håller sina löften",samt vill göra er uppmärksamma. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.