Många i mitt hus?

Jag vet att det spökar i vårt fritidshus på landet. Jag är tämligen säker på att det är minst tre olika andeväsen. Min hund reagerar ibland med stor rädsla, som valp gömde han sig i tre timmar bakom en fåtölj innan jag lyckades lugna honom och locka fram honom. De gör mig inget illa men jag undrar vilka de är och varför de är kvar? Framför allt, vågar jag lämna hunden ensam i huset?

Hej! När jag länkat till platsen har jag gett den eventuella närvaron av andar möjligheten att träda fram men de vägrar.Däremot kan jag uppfatta en hel del stress,irritation och en känsla av att jag är högst ovälkommen så jag släpper den länken. Av det kan jag då dra slutsatsen att det där finns närvaro av någon form av andar eller andra energier. Tyvärr kan jag inte vara tydliga med vad eller vilka de är. Jag vill inte gå in och "tvinga fram dem" pga den stress de förmedlar och det kan leda till att det bara blir ännu rörigare för dig och din hund. Nej tag tycker inte du ska lämna din hund ensam där eftersom dessa "vad det nu är",sänder ut sådan stress och kan påverka din hund till att bli psykiskt labil och göra saker den normalt sett inte skulle göra. Jag har själv haft djur som fått sk "trauma" efter möten med stressade andar.De blir skvattiga,labila och rädda för allt. Av någon anledning verkar dessa inte påverka dig lika mycket som din hund.Det kan bero på att de helst enkelt inte gillar djur. Vad ska man då göra om man vill bli av med dessa? Jag uppfattar att du är en stark individ med båda fötterna på jorden och har både kraften och förmågan att "ryta i". Framkalla sk "helig ilska" och kör ut dessa på backen!!! Pga deras irriterande energier kan jag tänka mig att du kan få motstånd och även uppleva ökad aktivitet så att du själv känner av det men jag uppfattar att du är så pass stadig i dig själv att du kan genomföra detta. Såhär kan du göra: Dag 1:Börja med att öppna alla fönster och rök ut hela hemmet med vit salvia. Sedan läser du Fader Vår. Sedan slänger du ut havsalt i alla hörn/vädersträck. Sedan ber du Heliga Rätmätiga Ljusänglar omringa dessa andar och all energi som är samlad i ditt hus,omsluta dem i villkorslös kärlek och ställa dem utanför ditt hus på gården i en ogenomtränglig bubbla av Den Heliga Andens vita ljus. (Inför detta kan du räkna med att du får motstånd och ökad aktivitet.) Dag2:Sedan röker du ut hela huset med salvia igen och vädrar ut. Sedan ber du samma rätmätiga Heliga Ljusänglar föra bubblan med dessa energier och andar inför den Högstes Ansikte för rannsakan och omhändertagande och att de aldrig någonsin ska kunna beträda ditt hus eller din gård. Du kan hävda till din fria vilja och att det nu är du som bor i huset. Be samma Heliga Ljusänglar att rena hela ditt hem från deras energier genom att låta "Helig Andes Vita Ljus falla som renande regn" över ditt hem tills det är fritt från främmande energier. Dag3:Sedan tänder du salvia en sista gång och vädrar ut. Allt detta kan göras under en tredagarspersiod,så du använder salvian under tre dagar. Låter kanske helgalet,helskum,helknäppt,"ren rappakalja"…men, den rätta känslan och viljan fungerar det! Kan vara värt att testa om du vill ha ditt fritidshus för dig själv och för din hunds skull. Jag är dessutom säker på att du själv klarar av att genomföra denna handling bara du får den "rätta ilskan". Återkom gärna och berätta hur det går! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *