Mår inge bra längre vad är det för något?

Jag bor i en lägenhet sedan sju år tillbaka i västerås. Har inte märkt något direkt i min lägenhet tidigare men är uppväxt med spöken från släkten när jag var yngre. För ca två månader sedan flyttade min kille in och då har det börjat hända saker. Han berättade bara lite om saker han hade varit med om när han var yngre men ville ej prata om det utan mådde dåligt över det. Nu är det något i min lägenhet. Det blir kallt, jag kan inte sova längre, vi grälar jämt och jag och min sambo har inte ork längre.Takkronan kan börja röra sig när jag tex disskuterar mitt arbete på ett gruppboende där det spökar. Vad är det för något i min lägenhet? Hur ska vi bli av med det? vad vill det? mvh Fia

Det här var faktiskt en enkel fråga. Känner direkt vad det är. Det är en som tidigare har avlidit på gruppboendet, men som på något sätt kopplar sig till dig. Han är arg för något som du och din pojkvän inte tar tag i (förlåt, kan inte säga exakt här)… Kan bara gå på min känsla. Men någon konflikt har ni tillsammans, något ni inte är ense om. För att på riktigt bli av med detta, så måste ni först be denna ande lämna er, högt och tydligt. Tro mig, det fungerar väldigt ofta. Var båda helt säkra i detta! Ett tips är att du sätter dig med din kille, håller hans händer, och tillsammans i tystnad säger att ni inte mer önskar denna andes närvaro. Varför jag säger tystnad, är för att ni måste komma in på samma "nivå" som anden, så att denna förstår detta! Tänd gärna ett ljus. Återkom gärna i denna fråga! Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.