Medium mottagliga för meddelanden från andra sidan

Hej, det var över 10 år sedan min farmor dog, jag bad henne strax efter dödsdagen (i mina tankar och drömmar) att sända mig ett meddelande så att jag kunde stilla min rädsla för döden, att ge mig ett bevis för att döden inte betyder slutet. Det tog lång tid, 9 år, innan meddelandet kom fram, men det är viktigt att säga att jag bad henne att inte visa sig för mig direkt eftersom jag är väldigt rädd av mig och inte vill bli skrämd. Efter 9 år kommer en släktmedlem alltså hem på middag hos oss och berättar under stort förtroende hur min farmor visat sig för henne en tid efter hennes död som en tydlig bild på väggen, hon visade sig då både som ung och som gammal som om för att säga att döden hör livet till. Hon gjorde det därför att min släktmedlem ofta hade undrat hur min farmor kunde ha modet att välja att dö (hon hade kunnat välja att leva men då hade hon varit handikappad och vid 89 års ålder tyckte hon att det fick vara bra), så hon visade sig för någon annan men sände därmed även meddelandet till mig. Min släktmedlem har mottagit många meddelanden från olika döda personer i vår släkt. En gång på en begravning kom en liten grå gumma in med alla andra sörjanden, hon hade nämligen en del att reda ut med den döde som hade inträffat vid hennes egen dödsbädd! Döda emellan alltså, helt otroligt. Iallafall blev jag jätteglad att min farmors meddelande till mig äntligen kommit fram. Om det gjort mig lugnare beträffande döden vet jag inte, men nu vet jag iallafall säkert att döden inte är slutet. Och nu har jag äntligen tagit mod och styrka att besöka hennes grav, och vem vet, en dag kanske jag själv klarar av och får se henne visa sig för mig. Mvh Karin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *