Mer info??

Hej o tack för ditt svar ang mina tidigare liv, det gjorde att jag nu förstår varför jag blir så illa berörd när indianerna far illa o föses ihop i reservat som annan boskap samt fick jag klarhet till mitt arkeologiska intresse. Men nu har du gjort mig väldigt nyfiken o jag undrar om du kan berätta mer tex mitt namn o vilken stam jag tillhörde samt som arkeolog vad jag hette då? Allt du kan berätta kommer att göra mig mycket glad o tacksam o blir det för mycket att skriva här så kan du maila det till mig. Ska bara tillägga att min son började gap skratta när han läste att jag hade varit en väldigt bestämd arkeolog så han bara kommenterade o sa att det har du med dig även till detta livet! 🙂 Tack på förhand. Kram Annelie

Hej Annelie! Jag har lite svårt för indianstammar men om du mailar mig och påminner mig sedan så ska jag försöka snoka runt lite i de olika stammarna och se vilken som känns rätt. Vad gäller arkeologi så visar de mig filmen Stargate- har du sett den? Det är en svenska som spelar i en av huvudrollerna tyvärr bortgången men det känns som om du hette samma som henne eller liknande- har för mig att hon hette viveca eller veronica men du vet säkert bättre än mig. Du var ung och du följde med dina föräldrar på dessa expiditioner. Din son har sååå rätt!:) Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *