mer info

Hej Evy! Skickade in en fråga om min katt och du ville jag skulle skriva lite om stället jag bor på. Här har du min förra fråga, Fråga Hej! härom morgonen när jag gjorde mig iordning på toaletten på övervåningen. så hörde jag nått nereifrån, min katt låg i hallen utanför toaletten. Hon reser sig och tittar ner för trappan och visar ragg. börjar gå längs trappan här uppe och kikar ner sen så går hon ner ett trappasteg och böjer sig framåt för att titta mellan trappstegen. Vad var det vi hörde och vad såg min katt? Är lite nyfiken jag hör ju en massa saker och även känner en hel del. Tack på förhand/susanne >> Svar på frågan Hej Susanne! Du har helt klart något i ditt hem och det ser ut som ett naturväsen. Kan du skicka lite mer info om stället du bor på+ din ursprungliga fråga? Tack! Evy Jag bor i ett litet samhälle och i radhuslägenhet. vet inte vad jag ska skriva om stället mer än att det är en massa lägenheter. Min ursprung fråga kommer jag inte ihåg. men jag kan ta upp saker som händer här hos mig. jag hör saker åka ner från väggarna, jag hör även någon går i trappan upp. Känner ibland att det kommer någon i hallen, fast det kommer ingen. har även sett en man komma in på gången till min lägenhet, men det kommer ingen sen. har även sett skuggor. Ibland så är det så mycket som händer att det blir jobbigt att höra/känna, sen kan det gå någon dag utan att man känner något. Hoppas att detta hjälper dig att se vad som finns här. tack på förhand

Hej! Du har en del i ditt hem och det är främst knutet till platsen du bor på och marken runt omkring. Det du ser är ekon från en svunnen tid då det gick en väg eller en större stig där ditt hus ligger idag. Det du ser är ekon från dem som gick där en gång i tiden och det har hänt något som gör att de går samma väg då och då. Det jag ser nu är en man som ser ut som en storbonde. Han har levt på en gård i närheten och han gick denna väg när han skulle gå på besök till en annan gård. En ung piga går på vägen och det känns som om hon besöker sitt barndomshem och vägen dit går genom ditt hus. En gårdshandlare, luffare och vanligt folk går på vägen mot bestämda mål. Ser en vätte som troligtvis tillhör storbonden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *