Mer om kvinnan

Vem väcker mig? Datum: 2009-12-07 Från: Malin Fråga Vem är är det som väcker mig på natten eller har jag bara inbillat mig om att det är någon som vill mig något? Jag sover ingenting nu på nätterna för att jag vill veta vem det är som väcker mig eller om det bara var jag som inbillade mig. // Malin Älskar denna sida <3 >> Svar på frågan Hej Malin! Sov är mitt bästa tips till dig och du kan be personen ifråga att besöka dig i dina drömmar. Känns som en kvinna en släkting till dig! Härligt att du älskar Spökwebben! Du är inte ensam!:) Fråga: Kan du beskriva mera om kvinnan hur hon ser ut och hur gammal hon kan vara på ett ungefär. Min pappa tror att det är min gammel farmor som hälsar på mig.

Hej Malin! Den kvinna jag ser är gammal, har grått mörkt hår, tjocka och stora glasögon men när hon visar sig för mig är hon en ung kvinna med långt, mellanbrunt hår, vågigt. Hon är busig! Kan det vara din gammelfarmor! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *