mer om mig

frågade om en kille på en affär. jag är en tjej som inte riktigt vet vad jag vill längre med nått,, känslig ibland och sprudlande självförtroende ibland. har skickat ganska många frågor till er..är annars en ganska glad tjej tror jag.. Följdfråga,,jag vet inte när ni svarade på den förra frågan då ni ville veta mer om mig. Men jag tror att jag påverkas när ni "kopplar" till mig kan de vara så? Förut fick jag huvudvärk och när jag kolla eran spalt hade jag fått svar..nu för ett tag sedan mådde jag otroligt dåligt en stund.. Kan de vara så att man påverkas när ni försöker kontakta mina vägledare eller nåt? kramar

Hej! Det som händer här är att dina hjälpare och de du har runt dig vill komma i kontakt med dig och därför har du ont i huvudet. Försök släppa in dem och du kan fråga och få svaren du söker! Killen verkar helt klart förtjust i dig, kanske dax att ta steget?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *