Mikrovågsugnen på jobbet.

hej EeWee. Jag vet att du har mycket att göra och så men hoppas få svar på detta då det förbryllade mig väldigt. Idag den 15 sept på mitt jobb där jag och min man jobbar hände ngt underligt när vi satt och skulle äta lunch. Vi hade precis fått in en mikrovågsugn, begagnad på jobbet och den satt i väggen. Rätt som det var började den pipa, från börjat kontrollerat och till sist helt galet, lät som morshesignaler och när jag till slut frågade "är det ngn som vill säga ngt med morshesignlare eller?", efter den vart tyst fick jag till svar direkt ett snabbt pip pip och sen körde den igång som om den var frustrerad. Så min fråga är, var det bara fel på mirkon?, den har inte låtit så mer sen jag drog ur sladden och satte i den igen, eller var det ngn där som ville säga ngt? Vi jobbar ju trots allt på ett gammalt psyksjukhus och vi vet att det är aktivitet där sen tidigare. Och sen har jag en fråga sen tidigare hos dig med rubrik "var det ngn som störde hans energi" eller liknande från förra veckan ngn gång tror jag, hittar du den inte kan jag bara formulera ner den här lite fort och se om du kan svara på det. Jo det var så att min man, Tomas en dag helt plötsligt tappade ALLT han hade i sina händer, spelade ingen roll vad han än gjorde så tappade han allt, vilket han ALDRIG gjort i hela sitt liv, då han är en lugn och försiktig man men den dagen kändes det precis som om ngn retades med honom så han tappade allt. Var det så? Var det ngn som mixtrade med hans energi så han tappade allt? eller hade han bara otur? tack på förhand och hoppas att du får vila dig lite emellanåt från det paranormala! Mvh Carina

Hej Carina! Angående fenomenet med micron så var det anden Anders som verkar vara en ande som håller till i byggnaden,som denna dag hade lite skoj och mixtrade med electriciteten. Han har en störning där han uppfattas lite efterbliven fast han egentligen är väldigt smart men var socialt handikappad. Dessutom har han försmak för kvinnor oavsett ålder,vilket i hans fall inte blev så bra… Han trivs och är därför kvar men gör inte så mycket väsen av sig. Vad gäller det du beskriver om din man och de fenomen han upplevde så kan jag faktiskt inte finna någon sk "övernaturlig förklaring",inget som är kvar iallfall. Däremot får jag sagt att han den dagen hade en "inre stress" som sällan drabbar honom och detta ställde till problem. Eftersom denna fråga finns kvar bland obesvarade frågor så ska jag se när den dyker upp om jag då får samma svar eller om något jag nu missar visar sig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *