Min älskade faster

Hejsan….min faster dog den 2 april 2004 och jag hade väldigt bra kontakt med henne….nu till saken….jag kan höra hennes röst iblandn när jag vaknar på nätterna…att hon lixom står och pratar med mig när jag öppnar ögonen…..och jag känner hennes parfymdoft ibland…men det som värkligen gjorde mig rikigt rädd det var när jag var ute och gick själv…och det började bli ganska mökrt ute…så hör jag att någon ropar mitt namn…och jag tänkte ju att det är säkert mamma som vill att jag ska komma in igen…men när jag vänder mig om så är det ingen där………Jag trodde jag va tokig…och fortsatte att gå…Då ser jag att det kommer någon emot mig..jag tänkte att det kanske är någon av grannarna…men denna personen hade en rullator…och ingen där jag bor har en rullator…så jag tänkte vem kan detta va….och när personen passerade mig såg jag precis vem det va….det var min älskade faster….hon stannar mittemot mig…och säger -Ta hand om mamma nu….och hälsa henne att hon inte ska vara ledsen på att jag inte finns kvar hos er längre…men jag är ändå kvar hos er..och kommer alltid att finnas där…..Ända sen den dagen har jag varit säker på att min döda faster finns hos mig…och jag vill att hon aldrig lämnar mig heller…..!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *