Min älskade lilla mamma!

Hej o många tusen tack för alla svar du gett. Måste bara fråga, min mamma flyttar till ett växelboende nu på Tisdag o jag o min son ska hämta henne från dagcentrat o följa med henne dit! Jag mår fruktansvärt dåligt för detta men jag gör det för pappa skiter i vilket men jag bara undrar hur blir det nu när vi ska skiljas från henne efter hon har installerat sig i sitt rum? Hade önskat att hon fått en rumskamrat men hon blir ensam på rummet o hon klarar inte av att vara ensam. Kommer hon att finna sig till rätta? Min önskan är att hon ska trivas o inte vilja komma hem igen, skulle gärna åka dit o hälsa på henne. Ber om ursäkt för min röriga fråga men jag fick precis förfråningen från personalen på dagcentrat om jag inte ville följa med henne, de trodde det skulle bli det bästa för henne det är därför vi gör det. Än en gång ett stort tack. Kram.

Hej! Det var det rätta det du gjorde och gör! Hon kommer att få det bra ge henne bara lite tid till att komma in i rutinerna. Hälsa på henne när du kan och känn inget tvång. Hon kommer att få det kanon! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *