Min älskade son

Min son har nu varit en ängel 18 månader nu,strax efter det han dog var han hos mig så mycket,men nu mindre och mindre ohh försöker så få kontakt med honom men bara svaga energier som kommer .Men vet ju att han har det bra och kanske är det så att ju längre dom är döda ju mer sällan kommer dom ???.Ska ändå säga att mitt liv varit mycket jobbigt både före och efter hans bortgång.Men nu har jag fått ett liv i lugn och ro .Kommer jag träffa någon ny kärlek ….Kram

Hej! Din son har det bra men han har så mycket att göra! Kanske han sitter i det gyllene biblioteket och skriver på sitt kommande liv vem vet. Han kommer till dig så snart han har tid säger han och han mår bra du behöver inte oroa dig så mycket. Torka tårarna säger han och lev ditt liv han finns alltid i ditt hjärta. Din kärlek kommer och det känns som om ni har gemensamma saker i bagaget vilket kan göra att ni har lättare att förstå den andres känslor och tankar. Kram och beklagar sorgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *