Min bästa kompis.

Hej! För 5 år sedan omkom Per, en av mina bästa kompisar, hastigt i en arbetsplatsolycka. Saknar honom mycket och har ibland kännt av att han hälsat på. Har de senaste veckorna drömt om honom. Jag kommer plötsligt ihåg detaljer ang hans utseende och klädsel samt småsaker som vi sagt och gjort under årens lopp. Saker jag trodde jag hade glömt. Känner också oftare och tydligare hans närvaro. Nu undrar jag om det är något särskilt han vill säga? Skulle i sanning behöva ett och annat gott råd just nu eftersom min livssituation är lite trasslig på flera sätt. Eller är det så att han gör sig påmind och visar sitt stöd i störst allmänhet? Tack på förhand! BN

Hej BN! Det är din vän som finns hos dig och det känns som om han valt att bli din guide! Det är en varm och kärleksfull tanke bakom hans beslut så när du "träffar" honom igen prata med honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *