Min bästa vän -Fråga besvarad/Läst: 2015-02-02

Hej, min bästa vän Erica dog av ett fall från 6e våningen när hon och jag var och backpackade i Brasilien. Jag måste få reda på om det var en olycka eller självmord. Hur mår hon nu? Var är hon? Var det ett misstag?

Hur kunde hon lämna mig på det sättet? Hon var min bästa vän och jag har haft det svåraste året i mitt liv efter detta. Precis efter händelsen hälsade hon på mig, hon var sönderslagen och stod och tittade på mig i hallen.

Vad var det hon ville säga till mig? Jag saknar henne otroligt mycket men har försökt gå vidare, knyta nya kontakter. Vi bråkade den sista natten innan hon hoppade, hur mycket påverkade detta situationen? Ångrar hon sig?

Jag hoppas verkligen du kan hjälpa mig. Laura

Frågeställning Insänd till frågespalten 8 Augusti 2013
★ Fråga besvarad/Läst: 2015-02-02
Hej!
Jag väljer att publicera ditt mejl som du skickade till mig på frågespalten i Augusti 2013 och som inte har blivit besvarat.
Jag känner att detta är en så pass allvarlig, smärtsam och tragisk händelse du tar upp så jag väljer att inte ge några svar kring dina frågor därför att energin i ditt mejl är så svagt att det är svårt finna en länk till dig för att kunna besvara denna fråga på bästa sätt.
Jag arbetar med energi och genom energi för att finna svar.
Om du känner att detta är något som du fortfarande som du går omkring och funderar på så kan du alltid lämna en kommentar nedan och jag kan svara genom att uppdatera.
Ta hand om dig så länge!☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★ 

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *