Ärver jag? – Fråga besvarad/Läst: 2015-02-02

Hej Eewee!

Så kul att du är tillbaks!

Jag har saknat dig. Jag hade en äldre manlig släkting i Danmark.Han dog barnlös i en ålder av 88 år i februari detta år.Vi två hade fin kontakt och jag saknar honom. Han sa till mig att det fanns pengar som jag skulle få vara med och dela på. Jag har en ansträngd ekonomi och skulle verkligen värdesätta om det vore så att jag fick ärva något av Nis, min släkting. Nu har det gått lång tid sedan han dog, börjar misströsta att jag inte kommer att få något…

Kan du se om jag kommer att få några pengar efter Nis, eller inte? Jag är tacksam för vilket svar du än ger, bara jag får ett svar! Kan det vara så att andra släktingar i Danmark, på något sätt, haft att göra med att jag inte hört något från Danmark? Jag skickade blommor till Nis begravning, men släktingarna har inte ens skickat ett tackkort.Det gör mig ledsen, för jag är övertygad om att Nis ville att de skulle göra det. Det är så konstigt, Nis avled på en tisdag och hans grannar berättade det för mig samma dag. De mailade också hans dödsannons till mig. Man hade hans begravning på lördagen samma vecka som han dog! Så snabbt! Jag hade inte en möjlighet att åka dit med så kort varsel.

Kan du se varför det var så himla bråttom med att han skulle ner i jorden? Allt känns så kyligt och opersonligt runt omkring honom. Ungefär som att de inte brydde sig om honom. Jag kan såklart ha fel, för jag har aldrig mött de andra släktingarna i Danmark. Men det är en känsla som jag har om detta och den känns inte ok. Jag önskar du kan hjälpa mig med att bringa klarhet i det här. Allt gott och välkommen tillbaks! Kram, Susanne.

Frågeställning Insänd till frågespalten 10 Augusti 2013
★ Fråga besvarad/Läst: 2015-02-02

Hej Susanne!
Bättre sent än aldrig heter det visst…:) Jag hittade ditt långa mejl i mappen för insända frågor från Augusti 2013 och jag kan inte minnas att jag har besvarat detta.
Om jag har besvarat detta tidigare så spelar detta mejl ingen roll och gör ingen skillnad, men om jag inte har besvarat det tidigare tillsammans med någon annan insänd fråga väljer så  jag ändå att publicera detta  nu så du vet att jag har läst även detta mejl.
Jag känner att detta är inte längre aktuellt på samma sätt som för 1 1/2 år sedan så jag hoppas att du fått klarhet i detta på något annat sätt och att det har löst sig för dig vad gäller arv frågan.Om du  känner  att detta är något som du fortfarande går  omkring och funderar över så kan du lämna en kommentar nedan och jag kan uppdatera svaret med hjälp av den nya energin du sänt.
Sköt om dig !
”Kärlek övervinner allt
..utom fattigdom och tandvärk”
Mae West
( Jag kunde inte låta bli att le när jag hörde ovan citat och hoppas den får dig att le också 🙂 ♥ )
”Kärlek är det enda som blir större är man slösar på den…”
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

 

 
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *