min bror…

Hej igen, Undrar om du kan ge svar¨på det "kryptiska meddelande" min bror gav dig om att jag och min mor inte är samma person etc.Vet du vad jag menar? Och i så fall ,kan du förklara tydligare då jag inte har den minsta aning om vad det betyder…….

Hej Anette! Jag får ingen länk till din bror och han framträder inte heller så det blir svårt för mig att få förklarat vad han menade den gången. Men jag har en vag minnesbild att det i grunden handlade om att inte påverkas av andras åsikt och om samvete,förslåtelse. Att den ena har svårare för det än den andre och att det är lätt att påverkas av den andres åsikter. Jag minns att han sköljde över mig känslor och jag blev tvungen släppa länken pga att det blev jobbigt. Tyvärr,jag kan inte ge något tydligare svar då jag bara rör till det om jag sitter och gissar,eftersom jag inte får honom att framträda här och nu. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *