Min bror

Nu var det c:a 1,5 år sedan som min bror dog.Han var inte mer än 29 år när han valde att ta sitt liv. Det jag undrar, ifall ni kan se det, hur han har det nu? Finns han ibland oss forfarande, tänkte om han vakar över oss som han lämnade efter sig. Finns det något som han vill säga ? Har inte en aning om ni kan hjälpa mig att svara på detta men jag vore ändå tacksam för svar. Mvh / Linnea

Hej Linnea! Självmord är så tabulagt och ofta stöter jag på motstånd vad gäller den som gjort det, detta kan vara pga skuldkänslor mm. Han har det bra nu men han var orolig när han kom över till andra sidan men han fick det hjälp han behövde. Han tittar till er då och då och detta känner ni. Ta emot hans omtanke med kärlek och grubbla inte över varför han gjorde det då han nog inte har svaren själv, inte de riktiga svaren så att säga.Minns honom med glädje och kom ihåg de ljusa stunderna! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *