Vilka var det?

Jag tror inte jag fått riktigt svar på vad som hände mig när jag bodde i mitt förra hus eller radhus.. Jag skulle ut o jobba natt, hade en fruktansvärd huvudvärk, jag va i nån dvala, jag kunnde höra exakt vad sambon och hans kompis prata om nere, men det gick inte att ropa på han, jag fick inte fram nått, minns inte om jag satte mig upp i sägen elelr om fortfarande låg, men då såg jag att de stod en lång man och såg på mig i dörren, han försvann och precis efter det såg jag en kort man stå och kika, detta var lite nervöst, sambon har också berättat att när hans farmor levde så såg hon också en man på verandan men han var borta när hon kika ut och de fanns inga steg efter han.. Om du kan prata med sambons farmor och farfar så hälsa så hjärtligt till dem att jag är ledsen att jag inte tar hand om hennes underbart vackra dukar så som hon gjorde, jag skämms för det 😉 Ni gör ett super arbete !!!

Hej! Den långe mannen var bara på besök men det känns som om han "tillhör" dig på något sätt, en avlägsen släkting odyl. Mannen på verandan har bott i huset eller i dess nära område. Var nog lite "sinnessvag" som det hette så fint på 40-50-talet. Hon vet om det och hon säger att det finns viktigare saker att ägna sig åt än dukar! Tack! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *