Min döda son

Hej igen.Min son dog 2008.Han var väldigt sjuk.Har nu den sista tiden drömnt om att han är levande men oftast ligger han på sjukhus och väntar att han ska dö på nått vis.Jag vet själv att han har det bra på den andra sidan och han har visst haft kontakt med mig många ggr .Men varför sk ajag drömma att han lever men ändå ligger han där och dör ifrån mig.Och har han varit här hemma sen han dog ,Inte bara som han och jag haft kontakt genom tankar och bilder.Han lämmnade ett stort tomrum sen har han sin vovve kvar här på jorden.Kram och tack för dina svar

Hej! Detta är lite känsligt och svårt att skriva om och jag känner en del av din smärta. Vad jag kan tyda så är det nog så att denna bild visar sig för dig då det är den bild du bär med dig från din son- medvetet eller inte. Försök plocka fram de fina bilderna du har av din son och snart kommer du att drömma positiva drömmar igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *