Min dotter

Hej! Mår skit så jag måste få fråga. Har precis fått veta att min dotter ska ha barn o eftersom hon vänt ryggen till mig så känns det extra jobbigt. Kommer hon att komma tillbaka till mig snart eller drar det ut på tiden? Hennes lillebror mår också jätte dåligt pga allt som hänt för iblad "duger han" o ibland inte. Tankarna är många nu om både hennes graviditet, hur det kommer att gå eftersom hon bla har ryggproblem samt hur det blir med familje problemmen. Just nu känns det som om jag bara vill flytta långt här ifrån o börja ett nytt liv! Kan du säga något om hur det blir fram över?? Kram

Hej! Det är ingen lätt tid framför er måste jag säga först. Det är en lång och krokig väg framför er innan det blir ljusare. Din dotter kommer men det tar tid men låt henne komma till dig och inte tvärtom. Din son måste veta att han är värd guld för många och att hans syster behandlar honom som hon gör är upp till henne – det är inte hans fel! Jag vet att ni mår skit bägge två och jag skulle vilja råda er bägge att gå till någon som kan hjälpa er genom att lyssna och komma med goda råd! Har ni inte råd se till att kommunen och hälsovården hjälper er! Ni är guld värda för dem som är lyckliga att ha er i sin närhet! Det blir ljust längre fram men inte just nu. Tyvärr! Tänker på er och skickar ljus och styrka till er bägge! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *