Min dotter

Hej, Min dotter som blir 2 år i sept har nu i flera månader blivit jätte rädd varje natt. Hon springer in till mitt rum och ibland håller hon sig vaken i flera timmar innan hon somnar om. Hemma hos sin pappa så sover hon hela nätter. Vi bor i en lägenhet och detta har pågått sen i vintras. Det hela började med att vi började jobba och hon va på dagis i flera timmar om dagen. Kan det finnas någon hos oss? Jag själv kunde se spökar när jag va barn men nu känner jag inget alls. Förutom om jag ska förbi köket på natten. Då blir jag jätte rädd och måste in till mitt sovrum och försöka somna om. Min dotters pappas gammelmormor dog en månad innan min dotter föddes och jag har haft drömmar om henne fast jag aldrig hann träffa henne. Det kanske är bara hon som vakar. Men finns det något jag kan göra för att hon ska sluta bli rädd?

Hej! Ber om ursäkt för att svar dröjt! Hur har det gått? Är dottern fortfarande rädd?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *