min son

Hej Eva-Lena! Länge sen hoppas du mår bra!, själv har jag semester en vecka nu och det behövs! Nu till min fråga , har många frågor men undrar nu över min älste son som jag skrivit till dig om tidigare (ang olycka han var me om osv) jo undrar om du kan se om det kommer gå bra , hans flickvän far ( en känd svensk författare) vill skriva en bok biografi om honom och olyckan han var med om osv eftersom det är ett under att han lever idag dock med krämpor men men han hade ju en ängel då! Kan du se hur det kommer gå kommer det gå bra med boken? vet att det blir mkt jobb å minnen för oss andra och bearbetning för honom själv men det kan ju va bra! Det går inte en dag utan att man oroar sig och tänker å minns den dagen å tiden efter det! Hoppas du får en bra sommar! Många kramar Lena

Hej Lena! Ber om ursäkt för att svar dröjt.. Hur går det med boken? Har ni börjat? Det är ett bra läkemedel för er alla även om minnen som är jobbiga dyker upp men ni är en sammansvetsad familj som kämpar tillsammans! Hör gärna av dig så jag vet hur det går!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *