Min dotter leker med en person som jag inte ser.

Hej, jag har en dotter på 4 år, sedan två år tillbaka har hon lekt och pratat intesivt med en person som enligt mig inte finns, min dotter säger att denna person heter Eva och att hon är död, vissa gånger sitter hon helt fokuserad och nickar rakt ut i tomma intet, om det nu är ett spöke, vad vill hon min dotter? Jag själv känner ett obehag när jag är ensam i vissa rum, saker och ting försvinner och dyker sedan upp på en helt annan plats. Som sagt, vad vill hon? Vem är hon?

Hej! Du behöver inte vara rädd det är din dotters guide som finns hos er. Hon har troligtvis varit sköterska eller guvernant i ett annat liv. Säg till henne om du tycker det är för obehagligt hon lyssnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *