Min egna poltergeist :S

Jag satt vid köksbordet vid datorn och helt plötsligt blir det helt iskallt i rummet. Det kändes som om någon stod bakom mig!!! Jag vände mig om och samtidigt när jag vände huvudet åt vänster så såg jag en skepnad till höger i ögonvrån. Jag vände mmig om igen och ser hur våran kökssoffa börjar dras ut från golvet, luta sig bakåt och slå i golvet. Jag blev kall av kårar och ropade ner mamma som redan var på väg ner för hon undrade vad som höll på att hända… Hon stod där när soffan lyftes upp och smälldes ner. Våra 3 hundar blev hysteriska och den utav dom som är högst i rang morade o skällde o visade tänder o reste ragg :O Jag började gråta. Jag skrek till denna varelse att genast sluta men det upphörde inte. Jag ropade istället då "VISA DIG OM DU TÖRS!" Och rätt som det är så slutar det. Jag ser en man som brinner utan fasa men mamma ser ingenting och ropar panikslaget var det är med mig och jag ropar "DET BRINNER!!!" Sedan kommer jag inte ihåg mer för jag svimmade och jag kördes till vårdcentralen för en undersökning. Dom sa att jag bara befann mig i chocktillstånd o att de förmodligen skulle gå över efter några timmar. Vi äkte hem igen och jag gick inte till skolan på 1 vecka för jag var så skärrad fortfarande. Detta var för flera veckor sedan. Men knappt 3 månader innan så hade jag sett samma man i affären och det var samma man som brändes till döds några mil ifrån Öxabäck i västra götaland… det kanske bara e´min fantasi men jag sover inte ensam i mitt rum hemma, jag är aldrig ensam hemma, är jag ensam när jag kommer hem efter skolan med bussen så slänger jag in väskan i hallen och springer ner till grannnen och hennes hästar som jag tar in ibland. ODS!!! Detta är inget skämt!!! Detta hände faktiskt. mina föräldraar har tom kontaktat en kurator som jag kan prata med angående mina "gåvor". Och det blev inte bättre av att en tjej på min skola dog strax efter och jag ser henne gå omkring på skolan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *