Min far.

Hejsan! Det är 1 1/2 år sedan mamma dog. Ca 9 månader senare blev han tillsammans med en jämnårig tant. Mamma och pappa var tillsammans i drygt 50 år och det känns konstigt att pappa så snart fann en annan kvinna. Det är absolut inte att jag missunnar honom glädje och lycka på ålderns höst. Mitt intellekt säger att det är bra för pappa, men mitt hjärta gråter. Ännu har jag inte träffat tanten, är rädd för min reaktion om de håller på och pussas och kramas. Efter att han träffade henne har han inte tid med oss barn och barnbarn och det gör mig så ledsen. Barnen räknar inte längre med att morfar ska hälsa på oss och det känns inte bra alls. Jag frågar honom då och då om han ska komma till oss snart, men han gör det ändå inte. Varför har det blivit så här? Det verkar som att han är fullständigt ointresserad av oss. Vad ska jag göra? Jag kan aldrig tänka mig att mamma skulle ha gjort på det här viset, hon älskade oss alla så mycket. Kan du se vad mamma har att säga, vad mamma tycker om att pappa träffat den här tanten? Om jag träffar henne, vad kommer jag att tycka om henne, och hon om mig? Min bror har träffat henne, och han är inte så förtjust i henne. Kram från Susanne.

Hej Susanne! Det är inte lätt när en föräldrer finner någon annan. Han är kär och han beter sig då konstigt men se tiden an. Han kommer till er men han vill visa upp henne för er och hoppas på att ni kan tycka om henne. Din reaktion förvånar dig. Din brors reaktion bör inte påverka dig. Din mamma säger att hon vill han ska ha någon vid sin sida så han inte är ensam. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *