Min farfar?

Ibland när jag är hemma känns det som om någon är här. Det började när jag tog hem två "gubbakepsar" som jag fått av min farfar, en fåtölj började vända sig och det känns bara som att det finns något… Är det min farfar som hälsar på mig? eller är det han som ägt fåtöljen innan? vill dom något speciellt? tack/Emma

Hej Emma! När jag länkar till ditt hem här och nu finns ingen närvaro eller energi av de du frågar efter men jag kan känna spår av(att en ande varit där nyligen)en manlig äldre släkting som känns som en väldigt vänlig människa med humor. Det är en glad energi med sinne för humor. Det är mycket möjligt att det är spår eftr din farfar som du själv tror och som bara vill visa dig att "livet går vidare fast på andra sidan". Nästa gång du känner av närvaron tycker jag du kan pröva med att fråga rakt ut "är det du-namn-?"och se om du får några andra tecken som kan bekräfta att det är han,så du kan se det med egna ögon och känna i hjärtat att det stämmer. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *