Min fråga är.

Min fråga är:Min mamma och pappa hade hyrt ett hus på gotland eller nånstans och så var det varmt å soligt ett härligt väder liksom men när dom kommer fram till trappan ligger en stor död råtta på trappsteget så gick dom i de hyrda huset ock allting blev mörkt och tyst. Man hörde inte fågelkvitter längre å helt plötsligt brast min mamma i gråt min pappa sa: kom vi går ner till stan efter dom hade vänt sig å börjat gå mot dörrn kände pappa en kall hand dom gick ut å så sa pappa vi hyr ett annat hus när dom kom till receptionen igen så prata mamma med en av gubbarna där och pappa gick runt å kolla lite sen tittade han i bok hur många som hade hyrt vissa hus det huset som dom hade hyrt hade gått bra ett tag men sen hade ingen hyrt det igen.(en sann )

Hej Bobben! Jag kan inte bekräfta om det du berättade är sant eller inte men det är ju onekligen en spännande berättelse.Jag kan tänka mig att i det huset/stugan du beskriver så fanns en ande som ville ha stugan för sig själv och genom att sprida obehag fick människor att inte hyra just den stugan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *