min guide

Hej igen Jag undrar om du kan säga mig vem min guide är??? Hon,han? Utseende mm Jag själv är 58 år,gift.Är undersköterska.har sjungit i ett band som blev uppskattat när jag var ung.Har en son som står mig nära. Jag är glad till mitt sätt och känner mig mycket omtyckt. Snälla gör vad du kan.Är så nyfiken.Kram

Hej! Du har en ängel vid din sida och denne spelar bla på en harpa! Kul syn! Var tvungen att ta fram mina änglakort då jag fick upp en bild på näthinnan. Du har en kvinna som kallas Sankt cecilia vid din sida och hon är musiken och sångens guide. Hon vill att du inte ska glömma glädjen du känner i sången och musiken så det är dax att damma av stämbanden och börja sjunga igen! En kör eller något som du känner för! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *