Min häst

Hej! Jag och min häst har gått igenom mycket. Min häst har varit vanvårdad en längre tid tillbaka och är osäker och rädd. Jag vill så gärna kunna vara med på små klubb tävlingar (hoppning) med honom, men det är det att han är så osäker/rädd/förvirrad när det gäller hinder.. Kommer vi att lyckas? Och om hur lång tid? Tack så mycket om ni vill försöka hjälpa mig, har alltid velat haft ett bra svara på detta.

Hej! Han har inte fått rätt uppmuntran vad gäller hindren men om du har tålamod så kommer ni att komma långt men vägen dit är inte lätt! Har du en paddock, sätt upp ett hinder i taget och släpp honom lös så han får vara nära hindret. Försök att ge honom lite godis vid hindret, uppmuntra honom och var nära och på hindret så han vet att det inte är farligt. Detta tar tid och det krävs tålamod men ger du honom den tid han behöver så kommer han att visa dig vad han kan! Vet inte om det är ett bra svar på detta!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *